Погледнете го изданието на Еспресо од ова утро. Наш гостин беше новинарот Горан Момировски со кој го анализираме најновиот извештај за Македонија на Европската Комисија, до кој ексклузивно стигнаа редакциите на Радио Лидер и express.mk ден претходно.