Младиот талент на социјалните мрежи го поздрави капитенот со зборовите:

-Нема зборови со кои можам да те опишам бате Гранде Горан Пандев

По 20 години, 37-годишниот Пандев заминува во заслужена пензија. И не можеше да посака поубав крај, од настап на едно Европско првенство со нашата репрезентација.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elif Elmas (@elifelmas24)