Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со потпретседателот Александар Николоски на работна вечера сопретседателот на Република Албанија Илир Мета.

-На работна вечера со нашиот пријател претседателот на Албанија, Илир Мета. За заедничките предизвици, градењето мостови и иднината која мораме да ја обезбедиме. Македонија мора да оди напред, со надеж за промени, за иднината на сите граѓани, пишува во својата објава Мицкоски.