Краткотрајното невреме што го зафати попледнево Скопје направи низа проблеми во градот.

Имено, според фотографиите и информациите кои до нашата редакција ги испратија нашите читатели, попладнево во скопски Аеродром позади поликлиниката „Јане Сандански“ паднало големо дрво.

Спорд информациите, за среќа во инцидентот нема повредени ниту оштетени возила.