Благодарение на брзата интервенција на противпожарната бригада.Пожарот за брзо време беше локализиран,и изгаснат,спасено беше лицето кое беше во куќата Нема повредени во настанот, велат од Пожарната Скопје.

 

Пожар на ул. Скоевска. Н.Радишани
Благодарение на брзата интервенција на противпожарната бригада 🚒🚒🚒
Пожарот за брзо…

Posted by Пожарна Скопје on Tuesday, May 11, 2021