Горан Пандев, бил снимен додека вечерал во градот со своето семејство во центарот на Букурешт, по натпреварот Украина – Македонија, од ЕУРО 2020.

Според Романскиот ПроСпорт, капитенот Горан Пандев не сакал да се одмори во хотелот и го земал своето семејство и отишол во еден од најскапите ресторани во Херастрау, Букурешт.

Останува да видиме, дали навистина се случило ова, или Романските медиуми излегоа со дезинформации.

Инаку друштво на Пандев му правел и селекторот Игор Ангеловски.