Град Скопје да ги преземе неопходните мерки за подигнување на безбедноста на улицата „Васко Карангелевски“. По денешната сообраќајка, градоначалникот на Аеродром, Тимчо Муцунски уште еднаш побара од надлежните институции да го решат проблемот со лошо изведеното сообраќајно решение на оваа улица.