Солза Грчева упати порака до гласачите во Скопје. Според неа вистинскиот избор се 7 и 82, 7 за Наташа Котлар и 82 за Данела Арсовска.

Ана да ти била државен секретар за екологија. И што направила тогаш? Ништо, како и сите од ДОМ.
Изборот е јасен. 7 и 82 – напиша Солза Грчева.