„Добредојде дома Енис Барди“, објави селекторот Игор Ангеловски на социјалните мрежи. Барди кој е важна алка во синџирот на Ангеловски, веќе не е позитивен на коронавирус, и ќе може да почне да тренира.

До првиот меч на Македонија на Еуро 2020 има уште осум дена, и приклучувањето на Барди во тимот е одлична вест.