Противпожарната служба на Охрид го изгасила огнот, а според информациите на „Њуз1“ инцидентот се случил во време на полицискиот час.

На местото на пожарот увид изврши СВР Охрид.

(ВИДЕО) Пожар зафати возила на паркингот од хотел во Охрид

(ВИДЕО) Пожар зафати возила на паркингот од хотел во Охрид
ПОВЕЌЕ НА : https://news1.mk/archives/23521

Posted by News1.mk on Thursday, March 25, 2021

Во инцидентот нема повредени, а причинета е материјална штета, пишува порталот.