Весна Јаневска од ВМРО-ДПМНЕ го критикува одговорот на Апасиев и одбивањето на соработката што му ја понуди лидерот Мицкоски.

Прашањето – Неодговорено, Понудата – Дадена, Одговорот – Виц-напиша Јаневска.