Очекувам да имаме победа на локалните избори, изјави лидерор на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски во „Само вистина“ на Канал 5.

Скопје  е вмровски град и во иднина ке биде. Имаме кандидати, јавноста ќе биде изненадена од некои имиња кои се професионалци, изјави Мицкоски.