Политичка анализа на случувањата во Бразил, но и во Македонија.

– Имаме ли нова ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА?
– Што се случува во ДУИ?
– Што се случува во СДСМ.

Еспресо со Златев и Боцевски на Радио Лидер.

Целата емисија  може да ја  погледнете во продолжение: