Емисијата „Еспресо со Златев и Боцевски“ утрово беше во едно поинкаво издание, а гостин беше младиот Никола Николовски познат по Инстаграм профилот Боемот.

Проследете го опуштеното предновогодишно издание каде гостува „бомбашот“ Никола Николовски – Боемот со кого зборуваме на теми кои се интересни за младите, македонската музика, идеологии, неговото приведување и слично.