Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски денес во 12:00 часот, заедно со градоначалникот на општина Ранковце, Борче Спасовски во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, ќе извршат увид на градежни активности на улици во село Радибуш, општина Ранковце.

Ќе биде дадена изјава за медиуми.