32-годишна жена, мајка на малолетно девојче, пријавила дека лицето Б.Д од Штип ја силувал нејзината ќерка.

Пријава за силување во ОВР Крива Паланка

Мајката го пријавила случајот во ОВР Крива Паланка на 11.03.2024 во 10:00 часот. Полицијата презема мерки за расветлување на случајот

32-годишна жителка на Крива Паланка пријавила дека Б.Д. од Штип на 11.03.2024 година во 10.00 часот во ПС Крива Паланка извршил обљуба над нејзината малолетна ќерка. Органите на редот во дневниот извештај забележаа дека ситуацијата се истражува.

Извор: Skopjeinfo