Нема проблем кој нема решение. Така ќе биде и со паркинг просторот. Аеродром ќе добие 3000 паркинг места и со тоа ќе воведеме ред во паркирањето!, ветува кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ, Тимчо Муцунски.