-Планираме сали за кино и театар, фитнес центар со најнова опрема и нови спортски содржини во „Спортскиот центар Ново Лисиче“.

На овој начин, жителите ќе добијат современо и модерно место за спортски, но и за културни настани.

Време е за промени и модернизација. Време е да создадеме нова иднина! – порачува Муцунски.

 

 

🏀 Популарната „Дупка“ во Ново Лисиче ќе биде затворен спортски центар.