Во својата Фејсбук објава тој објави видео од кејот на Вардар, истакнувајќи ја потребата за комплетно уредување на кејот.

– Се обврзуваме за зазеленување на кејот, поставување нова опрема, како и редовна санација на тековните проблеми. Кејот е симбол на Аеродром кој мора да го одржуваме!, вели Муцунски.

 

Потребно е комплетно уредување на кејот! 🚴‍♂️

Се обврзуваме за зазеленување на кејот, поставување нова опрема, како и редовна санација на тековните проблеми! 🌳

Кејот е симбол на Аеродром кој мора да го одржуваме! 👟

➡️ https://timco.mk

Posted by Timco Mucunski on Tuesday, October 5, 2021