Кошаркарите на МЗТ Скопје лесно и убедливо го совладаа Пелистер (84-64) во вечерашниот прв меч од финалната плејоф-серија, со што го направија првиот од потребните три чекори на патот кон јубилејната десетта титула.

Кошаркарите на МЗТ Скопје лесно и убедливо го совладаа Пелистер (84-64) во вечерашниот прв меч од финалната плејоф-серија, со што го направија првиот од потребните три чекори на патот кон јубилејната десетта титула.