Пишува: Наум ПАНОВСКИ, режисер и драматург

Во продолжение го пренесуваме неговиот Фејсбук статус:

– На овој простак местото не му е таму каде што е… Тажно и срамно е тоа што многу самопрогласени интелектуалци и лажни демократи, само и единствено за да ги сочуваат своите ситни лукративни привилегии се претворија во негова бесрамна преторијанска гарда и од петни жили ги бранат сите негови простклуци и глупости. За ова не ви се криви ојлевци дојлевци… Вие сте криви што молчите и што го трпите… Овој корисен идиот мора веднаш да биде отстранет од политичката сцена на Македонија., Наум Пановски, режисер и драматург.