Без струја утре од 08.15 до 10.15 часот ќе бидат корисниците од улиците: 38, 200, 201, 202, 203, 206, 207 и 208 во населба Скопско Поле, како и корисниците од ул.2 и ул.4 во населба Јурумлери. ( општина Гази Баба, а во периодот од 08.30 до 11.30 часот, дел од корисниците од ул. 1 во село Долно Лисиче, општина Аеродром.

Прекин во снабдувањето со електрична енергија утре од 08.30 до 13 часот ќе имаат корисниците од бул. Борис Трајковски – подулици бр.6, 8, 10 и 12 општина Кисела Вода и во периодот од 09 до 15 часот, дел од корисниците од ул. Миле Поп Јорданов општина Карпош, стои во соопштението од РЦУК.