Споделувајќи ја објавата тој напиша:

– Зимската служба на Град Скопје, превентивно излезена на терен. Се третираат високите точки од градот, мостовите, навозниците и подвозниците. Остануваме будни !!!Скопје, една поинаква приказна …, вели Шилегов.

Зимската служба на Град Скопје, превентивно излезена на терен. Се третираат високите точки од градот, мостовите,…

Posted by Петре Шилегов on Sunday, March 21, 2021

 

Од друга страна пак поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски на неговиот Фејсбук профил, објави фотографии од тоа какви биле улиците низ главниот град синоќа. Во својата објава истакна:

– Вака изгледаше Скопје ноќеска. Уште едно изненадување за Шилегов. Оваа зима два пати заврна снег и два пати ги изненади. Има ли кој да се грижи за градот или се е оставено само на себе?

Вака изгледаше Скопје ноќеска. Уште едно изненадување за Шилегов. Оваа зима два пати заврна снег и два пати ги изненади. Има ли кој да се грижи за градот или се е оставено само на себе ?

Posted by Коце Трајановски on Sunday, March 21, 2021