На навивачите расположението не им го расипа поразот, ниту пак дождот.

Кафулињата, рестораните, баровите, се преполни со македонски навивачи кои заиграа среде Букурешт. Стотина гласови се споија и пеат македонски песни .

Погледнете ја атмосферата во Букурешт каде ечат македонски песни :