Џинџер на англиски е ѓумбир!
За Црпе џинџер баланс било „родова еднаквост“. Срам и брука за државата, порача пратеникот Антонио Милошоски.

📌Џинџер на англиски е ѓумбир❗
За Црпе џинџер баланс било “родова еднаквост”.
📌Срам и брука за државата ⚠️

Posted by Antonio Miloshoski on Friday, March 26, 2021