Додека сум жива, со сите сили ќе се борам за унгарскиот народ да не мора да клечи пред Руте или некој друг колонијалист. Холандскиот лидер со ова се отпиша себеси од кругот на цивилизирани луѓе – напиша Варга на Фејсбук.