Потпретседателот на ВМРО ДОМНЕ Александар Николоски оддае почит на загинатите од Карпалак

Вечен спомен нa 10 херои кои го дадоа животот на Карпалак бранејќи ја независна и унитарна Македонија! Слава им на хероите кои ги положија животите за одбрана на Македонија!, напиша Александар Николоски, потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ на социјалните мрежи