Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски вечерва ќе гостува во „Само интервју“.

Во 18:30 часот гледајте го моето гостување во вечерашната емисија „Само Интервју“ на Канал 5 ТВ. Ќе разговараме за сите актуелни прашања и политички случувања во Македонија. Следете!, напиша Николоски на Фејсбук.

 

Во 18:30 часот гледајте го моето гостување во вечерашната емисија „Само Интервју“ на Канал 5 ТВ. Ќе разговараме за сите актуелни прашања и политички случувања во Македонија. Следете!

Posted by Aleksandar Nikoloski on Friday, May 7, 2021