– Сите кои живеат во Охрид недвосмислено ја даваат поддршката за ВМРО-ДПМНЕ и затоа победивме со 2100 гласа разлика. Доколку престојат уште две недели, немојте да имате воопшто дилема дека резултатот ќе биде поинаков, истакна Пецаков.