На 05.12.2021 околу 09.20 часот на ул.„Хо Ши Мин“ бил пронајден А.А.(32) од Скопје.

Тој на 03.12.2021 во 18.30 часот од страна на Е.А.(54) од Скопје бил пријавен дека се оддалечил од домот.