„Држи Вода“ е иницијатива на двајца млади луѓе чија главна цел е промовирање на мотивациски материјали за поттикнување на приватната иницијатива, мотивација за целење кон успехот, финансиска едукација и совети за успех.

Нивната работа можете да ја следите на сите социјални мрежи: Фејсбук, Твитер, Инстаграм и ТикТок.