„Доста изработивме изминативе 4 години, наследивме општина каде развојот не бил во прв план. Успеавме да ги зголемиме приливите на општината. Промената на ДУП-овите беше првенствен приоритет. 250 проекти ние направивме на ниво на општина. Многу работи се направени. Жално е што имате носител на листа доктор, Костовски, вие сте неписмен политички. Срамота е да ги лажете граѓаните“ – вели Велимир Смилевски