Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски ги посети првите родени бебиња на територија на општина Гази Баба.

-Три машки бебиња се првите нови жители на општина Гази Баба во 2022 година. Среќна и бериќетна ќе биде новата 2022 година! Утрово ги посетив првите нови жители на општина Гази Баба, кои се три машки бебиња. Две се родени на 01.01.2022 година, додека едното е родено на 03.01.2022 година. Им посакувам многу здравје, среќа и успех во животот, напиша на Фејсбук Стефковски.