Македонија

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ гледа потенцијален партнер во албанската опозиција, ниту сакаме, ниту размислуваме за коалиција со ДУИ – интегративците функционираат со притисоци и поткупи на терен, а за тоа е доказ случајот од Липково за кој има пресуда од Уставен

02.05.2024. 20:11