На 06.08.2021 во 13.20 часот во СВР Скопје било пријавено дека во фитнес центар во Спортски центар во Скопје бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу К.К.(42) од Скопје и С.Ј.(24) од Скопје.

Сочинети биле записници за констатиран прекршок по член 11 од Законот за прекршоци против јавниот ред и мир.