Кандидатот за градоначалник на град Скопје од партијата „Твоја“, Александар Тортевски им се обрати на владеачките партии преку својот Твитер профил.

Ги избркавте тие што мислат
Фонд за иновации
Вработувавте партиски
Тренинг на магариња
Не нарекувавте неутровмрана
Партиски ја делевте државата
ПРКОСОТ го бркате
Банално било да се бара одговорност за 14 изгорени луѓе
Го оставивте ДУИ без контрола
ПОВЕЛЕТЕ ДА ЈА ПЛАТИТЕ ФАКТУРАТА, пишува Тортевски.