Екипа на Брза помош при ЈЗУ Здравствен дом Велес која дошла на местото на настанот само констатирала смрт, информира за МИА д-р Василка Пановска Попстефанова началник на Службата за Брза помош.

Од СВР Велес за МИА го потврдија настанот, и дека нивна екипа прави увид на местото на настанот.