Фудбалскиот арбитар Саги Берман го смени полот. Сега нејзиното име е Сапир Берман (Сапир на хебрејски значи „сафир“).

-Инспиративна приказна која го потенцира духот на фудбалот со отворен ум. Сапир Берман – браво, ние сме со вас! – соопшти организацијата на Твитер