-Ова е за нашите фудбалери. Нека вашата игра биде течна како убавината на музиката, како нотите од моето пијано. Букурешт овие денови ‘гори’ од Македонците, а Романците ни се одлични домаќини. Напред Македонија, порача маестро Симон по концертот.

Дуелот со Украина е клучен за Македонија, со победа на Украина ке имаме шанси за пласман во втората фаза.