На ден 01.10.2021 година ( петок ) :

• од 09:25 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Ловќенска, Багдадска, Стрезово и Леринска (општина Карпош )
• од 13:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Његошева, ул.Софиска, ул.Московска (општина Карпош)
• од 09:10 до 12:00 часот, корисниците од Бул.Партизански одреди зграда бр.149 и локали во зградата (општина Карпош )
• од 10:30 до 12:30 часот, корисниците од дел од ул.Његошева, ул.Софиска, ул.Копенхагенска и ул.Бриселска (општина Карпош)
• од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од дел од ул.Христо Татарчев подуличка 1, дел од корисниците после Десигн Фантази под кружниот тек, спроти Агротехна (општина Кисела Вода )
• од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од дел од ул.Јакупица, дел од ул.Атанас Раздолов (општина Кисела Вода )