-Утре (05.05) од 12ч. до 16ч. блоката на улица „Радушка“
Една година раскопана улица на која гради секој што ќе стигне
Улица “Дивоградба”
За аванси и “под маса” во “кеш” се загрозува целокупната безбедност на населението
Масовни демонстрации и блоката се единствениот начин да се запре ова лудило од локалните власти затоа што ништо друго не ги допира
Стоп за дивоградбите. Се гледаме на улица, пишува во објавата на фејсбук страницата Ѓорче Петров.

 

ПРОТЕСТ ❗ БЛОКАДА ❗ ПРОТЕСТ ❗БЛОКАДА ❗

Утре (05.05) од 12ч. до 16ч. БЛОКАДА на Ул. РАДУШКА ❗
Една година раскопана…

Posted by Ѓорче Петров on Tuesday, May 4, 2021