Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 05.05.2021 година (среда) поради дефект на приклучна цевка на ул. „Хусеин Бајрам“ бр.4, во периодот од 08:30 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците 171, 172 и Хусеин Бајрам во општина Центар.