Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека на ден 20.01.2022 година ( четврток ), поради изведување на водоводен приклучок ф-300 мм., на ул. Војдан Чернодрински бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица, вклучително противпожарната станица и полициската станица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување со активностите. ( Општина Чаир )