Од СВР – Велес, велат дека починатиот бил полицаец и во тек е истрага за случајот. Повеќе детали најавија во текот на денот. Неофицијално станува збор за љубовна драма. Приведено е женско лице кое е осомничено за убиството на полицаецот.