После одредено време детето пронаоѓа ќеси кои најверојатно содржат донации од граѓаните, а мажот ги вади и ги спушта во близина. Тука видеото завршува, не може да се види дека потрагата по ќеси за донации не запира.

Скопјани реагираа на видеото и напишаа дека тоа што може да се види на него е „секојдневие“.