Радио Лидер како и секогаш со ексклузивни информации зборува за жестоките прашања во нашата држава, па така и вчерашното пуквање во чаршија каде има двајца убиени и еден ранет.

Истражните органи излегоа на терен, а во јавноста досега соопштија само првични информации за престрелката во угостителскиот објект. Пукањето се случи околу 20 часот, а двајцата убиени починале на лице место. Пријавата во полиција стигнала во 20:11 часот. Двете жртви се со иницијали Ј.К. и Е.И., а ранетиот е А.Т. Во објектот влегла маскирана вооружена група. Според неофицијални информации, кажале дека станува збор за полициска рација.

За да ги дознаете останатите информации проследете ја утрешната емисија на „Еспресо со Златев и Боцевски“ каде ќе дознаете многу ексклузивни информации.