Со него се зборува за актуелната состојба во македонската фудбалска репрезентација, ситуацијата во националниот тим по победата на репрезентација на Германија, но и атмосферата пред историскиот успех за пласман на Европското првенство кое ни следува.

Погледнете повеќе од видеото погоре.