Не само што непознатите граѓани го прекршуваат полицискиот час туку играат оро и снимката ја објавуваат на социјалната мрежа Тик – Ток.

За да нема забуна каде и што се случува на снимката на која јасно се гледа кој објавува, каде и што се случува е јавно достапна дури и за полицијата.