Едно лице упадна на прес конференција на градоначалникот на Штип, Сашко Николов по повод Денот на пожарникарите.

Лицето прво ги турна новинарите со цел да помине, а потоа застана позади градоначалникот од каде неколку пати истакна дека има право да постави неколку прашања.

Според информациите, се работи за поранешен пожарникар.

Повеќе од видеото на М-НЕТ.