Оперските пејачи Игор и Ана Дурловски заедно со нивните деца за изведуваат македонската песна „Налеј, налеј“.

– Малку Македонија во друга верзија, пишува пејачот за видеото снимено во античкиот театар во Хераклеа, Битола.

 

Малку #Македонија во друга верзија.

#Хераклеа

Posted by Igor Durlovski on Sunday, April 4, 2021